Referencer

 

Bunzl Distribution

Bunzl.png
 

kataloger // A3-salgsaviser // brochurer // salgsblade // tilbudsflyers // temasider // emballager // polybag

Vi har igennem mange år efterhånden haft et samarbejde med Mette Dam Møller omkring grafiske opgaver inden for marketing.

Samarbejdsformen er i et freelance set up, hvor Mette både løser faste opgaver og opgaver ad hoc. Mette leverer altid opgaverne inden for aftalte deadlines og i en super god kvalitet. Samtidig er Mette meget kreativ og giver os inspiration til at præsentere vores produkter og services på nye måder
— Kim Pedersen, administrerende direktør

 
 

Scania

scania.png

36-siders medarbejderavis // tilbudsaviser // annoncer // foldere // vandflasker //brochurer // plakater // omslag // roll-ups

Hos Scania har vi både et stort reklamebureau i ryggen samt en inhouse grafisk afdeling, men vi har også travlt. Og der har vi stor gavn af Mette. Det er skønt at kunne briefe Mette på en opgave og kort tid efter – ofte samme dag – får vi den færdige opgave retur. Ikke så meget pjat! Om det så er annoncer, tilbudsaviser, bannere eller noget helt fjerde. Mette leverer hurtigt og sikkert og sparer os for meget stress. Det er et samarbejde, som har fungeret upåklageligt i mange år og vi satser på mange år endnu.
— Christina Skelmose, kommunikationsmedarbejder

 
 

DSB international

udbudsmateriale 2x300 sider // powerpoint-præsentationer // ringbind // cd // støvkassette // div. illustrationer

Mette was hired in to help us build a graphical line for our proposal with excellent results. Mette has been creative in building the design, taking into account the complex context, business aspect, look and feel, etc. and provided a modern, high end proposal template. Further, Mette has been sole driver in porting our word text and quickly drafted graphs into the template with excellent result. Mette has been working proactively around the clock when needed, delivered in 1st class quality on time without flaws and errors. Excellent work. I will be hiring Mette again, when the need arises, you should too.
— Niels J. Hansen, Bid and Project Director

 

Inspiration

 
inspiration-logo.png

annoncer // invitationer // gadesælger

Mette fra GlowInDesign har gennem flere år stået for produktion af lokalannoncer for de Inspirations-butikker, jeg har været ansvarlig for. Der har altid med stor tilfredshed fra min side. Annoncerne bliver altid leveret hurtigt og fejlfri, ofte inden for få timer, og det til en yderst rimelig pris. Jeg vil til en hver tid anbefale GlowInDesign
— Lars Jessen, Inspiration

 
21_jmhandel-logo-grey.png

J&M Handel

profilbrochurer // kataloger // annoncer // kalender // technical sheets // kuverter // brevpapir // salgsbreve

GlowInDesign har de seneste mange år stået for alt grafisk arbejde for vores firma. Det dækker over alt lige fra profilbrochure og messemateriale til datablade, kalendere og elektroniske nyhedsbreve. Flotte fotos og sjove tekster sørger GlowInDesign også for. Kort sagt alt, vi har brug for til at markedsføre vores firma. Det er et samarbejde, som vi er super glade for, da vi får god sparring og hjælp. Ofte har vi blot en vag idé om, hvad vi ønsker, men når vi lufter idéen bliver den omsat til konkret handling på ingen tid og resultatet lever altid fuldt ud op til vores forventninger. GlowInDesign får de varmeste anbefalinger fra os.
— Henrik Madsen, direktør

 

Seize

 
seize-logo.png
 
logo-seize.png

logo // brochurer // annonce // visitkort

Som nystartet virksomhed havde jeg brug for en visuel identitet. Jeg tog kontakt til GlowInDesign og Mette sørgede for, at jeg kom perfekt i mål med både logo, visitkort, annonce og brochurer. Mette fangede straks mine ønsker og designet ramte suverænt det budskab, jeg gerne vil sende. At hele processen så ovenikøbet foregik overraskende hurtigt og til en absolut rimelig pris, er bare et ekstra plus. Jeg kan på alle måder anbefale at samarbejde med GlowInDesign
— Bitten Hartmann, ejer og grundlægger

 

Bo Grønt

Bo_Gront-300x200.jpg

16-siders avis, 12 gange årligt // annoncer // kuponer // kalender // løsark

Mette har i 3 år stået for opsætning af Bo Grønt tilbudsavis og andet layout, såsom vores logo. Mette har energi, kreativitet, udholdenhed og ideer til vi 36 gange har fået en flot og salgsklar avis på gaden. Jeg og Bo Grønt har været meget glade for samarbejdet med Mette, hendes dejlige humør smitter, hendes gode argumenter for hvorfor det nu skal se sådan ud. Det er bare fremragende. Mettes overholdelse af tidsfrister kan der kun siges godt om, aldrig er noget kommet for sent. Der har aldrig lydt en negativ tone, når vi ikke lige har haft alle billeder klar.

Til jer der ansætter Mette får I en loyal, kreativ, energisk, udholdende og idérig samarbejdspartner.
— Erik Lund, Administrerende direltør

 

Pon Power

 
Pon-Power-logo.jpg
 

56-siders personaleblad // julekort // roll-up // foldevæg // etiketter // blokke // telefoncover // postkort // klapmappe // screensaver

Mette Dam Møller/GlowInDesign har været en værdifuld samarbejdspartner gennem flere år. Fleksibilitet, gode oplæg og hurtig levering har været kendetegnet for vort samarbejde. Mette var bl.a. med til at ændre og forbedre vort interne magasin (personaleblad) som øgede interessen og læsbarheden, men også gav flere ansatte lyst til at bidrage med artikler/foto, derudover har Mette bistået ved Core Value program, postkort/julekort, iPhone covers o.lign.
— Mogens Them Nielsen, Manager P&O

 

Sportmaster

 

løbebrochure // kalender // 100vis af fritlægninger

Jeg har samarbejdet med Mette i forbindelse med, at jeg arbejdede for SPORTMASTER på deres hovedkontor og havde brug for at få trykt løbebrochurer til hele kædens butikker. Mette stod for den grafisk opsætning og layout.

Derudover har Mette været med til at lave tonsvis af indsalgsmateriale til alle vores butikker, herunder opsætning, udtryk og layout. Mette er dybt professionel, konkurrence dygtig og leverer en vare af høj kvalitet. Hun overholder altid alle deadlines og derudover et fantastisk menneske at sammenarbejde med. Jeg kan kun give Mette mine varmeste anbefalinger
— Anne Møller, Indkøbskoordinator for kommerciel afdeling

 

Store Havelse Dyreklinik

annoncer // busreklame // visitkort // flyers

Vi havde brug for en ensartet profil i vores marketingmateriale og hyrede Mette. Det har vi ikke fortrudt! Alt materiale, fra avisannoncer og flyers til busreklamer og kursusprogrammer, har det samme flotte udtryk. Vi pipper bare om, hvad vi kunne tænke os, og så kommer Mette med forslag og idéer. Præcis, som vi har brug for. Hurtigt, nemt og effektivt! Mette rammer lige dén stemning, vi ønsker at få formidlet. Og akutte opgaver løses hurtigt med et smil!

At bruge Mettes design på trods af, at lokalsprøjten inkluderer layout i prisen, får annoncerne til at skille sig ud. Det er pengene værd!
— Henrik Bang Jørgensen og Lone Odgaard Pedersen, indehavere

 

Massage og træningsklinikken

 

brochure // flyers // katalog // visitkort // opslag

GID GlowInDesign. Efter min mening burde GID stå for Geniale Ideer og Design.
Da virksomheden havde brug for opdaterede brochurer, forespurgte jeg Mette om hun havde mod på opgaven.
Det forslag hun kom med, var helt perfekt og lå langt over mine egne ideer. Mette har herfra varetaget alle trykte materialer i virksomheden og skabt en rød tråd igennem alle materialer.
I dag beder jeg Mette om at lave materialet og giver hende tekst/billede hertil. Jeg har “opgivet” at komme med ideer til den designmæssige udformning af materialet, da Mette altid har et bedre forslag.
Når man spørger Mette om en opgave, kan man virkelig fornemme at hun glæder sig til opgaven og brænder for det hun laver. Og jeg har flere gange undret mig over, hvor hurtigt hun kan løse opgaverne. Men det viser hvor meget hun brænder for at lave nogle fantastiske løsninger og at ideerne vælter ud af hende.
De bedste anbefalinger herfra.
— Benny Mattsson, direktør i Motions og træningsklinikken

 

Beslaco

 
Beslaco-logo.png

24-siders tilbudsavis, 6 gange pr. år // instore film // skilte // indstik // plakater

Mette Dam Møller/GlowInDesign har været en værdifuld samarbejdspartner gennem flere år. Hun har stået for den grafiske del til vores tilbuds- og kampagneaviser samt fremstilling af annoncer til vort interne TV i butikkerne.

Gennem hele vort samarbejde har Mette udvist stor hjælpsomhed og fleksibilitet, uden at gå på kompromis med leveringstider og prisaftaler. Desuden har vi nydt godt af Mettes evne til altid at være på forkant med nye strømninger og tiltag inden for markedsføring, hvilket i høj grad har medvirket til, at vore aviser altid havde et moderne og tidssvarende lay-out.

Jeg kan kun give Mette mine varmeste anbefalinger.
— Finn Larsen, adm. direktør

 

Chr. Hansen A/S

ChrHansen_POS_RGB.jpg

Præsentation

Da vi skulle præsentere vores meget tekniske resultater, formåede Mette hurtigt at gennemskue budskabet, og kreerede stilsikre ikoner og figurer. Udover det tog sig godt ud, formåede hun tillige at fremdrage essensen og tilføre det hele en grafisk rød tråd således, at hele udtrykket blev langt mere forståeligt og professionelt. Jeg vil ikke tøve med at anbefale GlowInDesign til andre.
— Kåre Buch Petersen, Information Architecht

 

Medotech

 

manualer på 10 sprog // busreklamer // europlakater // annoncer // løsblade // klapmappe // visitkort //

messematerialer // ringbind // nyhedsbreve

I Medotech har vi haft et rigtigt fint samarbejde med Mette omkring marketingmaterialer til både BtB & BtC – og af meget forskelligartet karakter. Mette er meget professionel, hurtig og engageret – og leverer altid et meget tilfredsstillende resultat til tiden!
— Henriette Kruse, Marketing Manager
 

 

SikkertHjem

 
logo-sikkerthjem-black.png
 
 

emballage // flyers //brugervejledninger // quick guides // roll-ups // annoncer // plancher

Vi har nu gennem et par år samarbejdet med GlowInDesign omkring produktion af vores grafiske materiale. Samarbejdet foregår på freelance basis. Vi er yderst tilfredse med samarbejdet og Mette leverer altid materiale hurtigt og i meget høj kvalitet. Vi anbefaler uden forbehold GlowInDesign.
— Morten Frandsen, salgsdirektør